Ze SmartlyCar je Ofisly

Přejmenovali jsme se. Reagujeme na změny kolem nás a v našem businessu. Rozšiřujeme naše služby pro sdílení a rezervaci firemních položek o pracovní místa. Přečtěte si, co nás vedlo k rebrandingu a jaké máme plány do budoucna.

|
2 min čtení

Jak jsme začali

V roce 2021 jsme vyvinuli platformu pro snadné rezervace firemních aut a parkovacích míst. 

Záhy přišel naprostý boom hybridních forem práce během covidové pandemie. Napůl doma, napůl v kanceláři. Z korporátního zaměstnaneckého benefitu se stal nový normál. Zaměstnanci odjíždějí na celé týdny do zahraničí a pracují na dálku. 
Všechny zúčastněné strany brzy zjistily, že tento model má své výhody, bez ohledu na ustupující nebo sílící pandemii. Zaměstnanci jsou spokojení, že nemusejí každý den dojíždět do kanceláře. Firmy zmenšují své naddimenzované kancelářské prostory a šetří statisíce na nákladech. Všechno nasvědčuje tomu, že hybridní forma práce je zaměstnanecký model budoucnosti.

Jak jsme pokračovali

Držet pracovní místa pro zaměstnance, kteří většinu času pracují z domu, přestalo ve firmách dávat smysl. Na druhé straně zaměstnavatelé potřebují dát zaměstnancům jistotu, že když do kanceláře přijdou, budou si mít kam sednout. 

Stejně jako si zaměstnanci rezervují firemní auto, zamlouvají si nyní pracovní místo a ještě si vybírají jeho parametry. Stůl u okna, vedle kolegy ze stejného oddělení nebo na konkrétním patře. 
Rozšířili jsme proto naše služby o rezervace pracovních míst. A tím to nekončí. Do budoucna se chceme zaměřit na hybridní práci ještě hlouběji a nabídnout firmám sdílení všech ‚‚firemních zdrojů‘‘ na jednom místě. V jedné appce. Protože tak jako nikdo nechce kontrolovat sdílené tabulky, nikdo nechce před příchodem do kanceláře nahlížet do několika rezervačních systémů. V jedné appce v telefonu hned vidíte, jestli máte pro konkrétní den zarezervované vše, co potřebujete ke své práci.

Jak jsme na tom teď

Nadšeně jsme vykročili novým směrem. A rovnou jsme začali řešit i změnu jména. SmartlyCar už se jmenovat nemůžeme. Chvíli jsme uvažovali, že z nás bude jenom Smartly. Ale ‚‚smart‘‘ už je dnes kdeco.
A tak jsme se rozhodli pro radikální krok a měníme celý brand. Jsme Ofisly. Protože nabízíme řešení pro ‚‚offices‘‘.

Vše, co potřebujete pro hybridní a flexibilní formy práce na jednom místě. Bez stresu z rezervací a nekonečných sdílených tabulek.

Vyzkoušejte Ofisly na 14 dní zdarma

Nezávazně. Na zkoušku. Se všemi funkcemi, které nabízíme a bez omezení počtem uživatelů. Bez údajů k vaší platební kartě.